От: кора за багажника

Теми нарушили правилата, дублирани или неактуални.

От: кора за багажника

Мнениеот cosworth team ruse на 12 Юли 2010, 23:49

тоя тип нещо го е страх от куриери че ще го завърти някой и как ще си я вземеш не знам :hihi: пък и е цифроман ми се струва :smile:
Изображение ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение Изображение ИзображениеИзображение
Аватар
cosworth team ruse
Топ Фен
Топ Фен

Регистриран: Мар '08
Модел на автомобила: FORD SIERRA 1984 2.0 0HC 77KW 105 HP WEBER32/36DGAV AND FORD SIERRA 1.6 75HP ИЗДУХАНА,ПО ТОЧНО ВЪВ ПРОЕКТ ДА СЕ КАРА И ОПЕЛ АСТРА 1,6 74KW 101 HP 92 год. И FORD SIERRA GHIA DOHC 125 hp 1989 AND FORD SCORPIO 2,9 V6 12V 1992

Re: кора за багажника

Мнениеот ilian.enev на 13 Юли 2010, 21:57

Ей пич обади се дати пратя спойлерчето за твоя сметка ,
ще ти го ПОДАРЯ на цена 0.00 лв да видиш ти че по голямо число от нулата няма нали все пак съм ЦИФРОМАН !!!
Като не знаеш какво искаш и не умееш да се договаряш , пани не спами !
ilian.enev
Нов Фен
Нов Фен

Регистриран: Юли '10
Модел на автомобила: Ford Focus ZTec

Мнениеот cosworth team ruse на 13 Юли 2010, 22:16

батка аз толкова работи съм купил по интернет и никой не съм завъртал нито с куриери с нищо че ти ще ми даваш акъл как да се пазаря :hihi: аз каквото ми трябва съм си го купил на цената която ми харесва на мене :wink:
Изображение ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение Изображение ИзображениеИзображение
Аватар
cosworth team ruse
Топ Фен
Топ Фен

Модел на автомобила: FORD SIERRA 1984 2.0 0HC 77KW 105 HP WEBER32/36DGAV AND FORD SIERRA 1.6 75HP ИЗДУХАНА,ПО ТОЧНО ВЪВ ПРОЕКТ ДА СЕ КАРА И ОПЕЛ АСТРА 1,6 74KW 101 HP 92 год. И FORD SIERRA GHIA DOHC 125 hp 1989 AND FORD SCORPIO 2,9 V6 12V 1992

Мнениеот ilian.enev на 13 Юли 2010, 23:05

Благодаря ти пич че показа кой си всъщност ,
нека и другите разберат че купуваш на цена на която ти искаш ,
поне да не се пазарят с теб а направо да ти казват баце дай цена че нали си този дет купува на цена на която си искаш
Айде със поздрави
P.S. дай си координатите да ти пратя спойлерчето ,
че не искам да ти го дам на цена на която ни искаш да го купиш а направо да ти го подаря ,
че да ти порастне още акредитива .
ilian.enev
Нов Фен
Нов Фен

Мнениеот cosworth team ruse на 13 Юли 2010, 23:15

абе цървуляк мен който трябва ме знае и това че се дразня с тебе също се знае :hihi: а тоя спойлер може да го хвърлиш във варела аз имам откъде да си го взема ,ти си поредния дето си мисли че ще изкара много пари от гнилоча си :hihi:
Аватар
cosworth team ruse
Топ Фен
Топ Фен

Мнениеот ilian.enev на 14 Юли 2010, 00:39

Абе пич ,
той моя гнилоч си е гнилоч има поне малко сантиментална стойност за разлика от твоите кенефи ,
ама съм чувал че в твойте кенефи даже и муха лайнарка не припарвала ,
виждам че си със самочувствие и даже ми се иска да те целуна , че да вземеш да придобиеш още малко самочувствие , ей така за още по-голямо самочувствие ,
като седнеш на клекалото на кенефа си и да си мечтаеш да ти падне отнякъде едно варелче със спойлерче вътре тс тс тс "колко да му дам на този за варелчето ли за спойлерчето ли " абе я ду му го поискам без пари да видиме какво ще стане
Късмет приятелче !
ilian.enev
Нов Фен
Нов Фен

Назад към Изтрити или неактуални теми